Logo Loading

LEMBEKE – 2 KUBISTISCHE HALF OPEN BEBOUWINGEN

Aveschoot, 9971 Lembeke | Bekijk de ligging

Omschrijving

Strak, kubistisch, modern, eigentijds, speels, …

Het zijn allemaal woorden die van toepassing zijn op deze twee nieuwbouw kubistische woningen in Lembeke, Aveschoot.

De strakke vormgeving en de grote raampartijen zorgen voor een ruimtelijk gevoel, de praktische indeling zorgt voor een gevoel van openheid en rust.
Met een perceel grootte van 555 m² en 578 m² kan je  een prachtige tuin creëren,  ideaal om met je gezin van te genieten

De woningen zijn zeer praktisch ingedeeld met een inkom voorzien van een gastentoilet, open leefruimte met keuken en een aparte bijkeuken/berging.
Op de verdieping telkens een nachthal,  apart toilet,  comfortabel ingerichte badkamer met lavabomeubel en mogelijkheid voor bad én douche, 2 slaapkamers  en een masterbedroom met dressing.

De afwerking van de woningen gebeurt volgens het lastenboek.
De keuze van de vloeren, binnendeuren, sanitair en keuken is in samenspraak volgens uw smaak en budget, we werken hiervoor samen met gespecialiseerde leveranciers en toonzalen.

De woningen bevinden zich nabij het centrum van Lembeke,  dicht bij de invalswegen voor een vlotte bereikbaarheid naar de E34, Eeklo, Waarschoot en Sleidinge. Het openbaar vervoer is op wandelafstand.
Op een boogscheut van de woningen liggen de Lembeekse bossen. ‘De bossen’ zijn niet enkel gekend omwille van het recreatieve karakter, sport- en speelgebied, maar ook voor de diverse eetgelegenheden rondom.

De woningen hebben dus heel wat te bieden zowel voor de jonge starters, nieuw samengestelde gezinnen of gewoon voor de levensgenieters.  In deze woningen  kan je echt thuiskomen.

Ben je geïnteresseerd in een van deze prachtige kubistische woningen? Alle informatie is exclusief verkrijgbaar via Qubic Vastgoed.

verkocht

NR.
TYPE
PRIJS
SLK.
WOONOPP.
GRONDOPP.
PLAN

nieuw

1

woning links

€ 489.139 excl kosten *

3

159 m²

ca. 555 m²

nieuw

2

woning rechts

€ 472.514 excl kosten *

3

153,18 m²

ca. 578 m²

* De gepubliceerde prijzen zijn onderhevig aan mogelijke prijsschommelingen op de algemene markt van bouwmaterialen. Om de meest up to date prijs te ontvangen kan u contact opnemen met Bouwwerken De Buck via mail of via het contactformulier waarna de bouwfirma of een door haar aangestelde makelaar u zal contacteren. Deze gepubliceerde prijs is bijgevolg een richtprijs.
Client:
Status: RUWBOUW GESTART

Enter your keyword