Logo Loading

Bouwwerken De Buck is een uit zijn voegen gegroeid familiebedrijf.

Onze  geschiedenis.
Het bedrijf werd opgericht in 1978 door Arnold De Buck en Mariette De Wilde en spitste zich voornamelijk toe op aannemingen en het bouwen voor particulieren.

In 1999 besliste zaakvoerder Angelo De Buck om het bedrijf over te nemen van zijn ouders en verder uit te bouwen, naast aanneming werd er ook ingezet op projectontwikkeling.
Bouwen zit de familie De Buck in het bloed want in 2018 is Quinten De Buck ook in het bedrijf gestapt waarmee de derde generatie van passievolle ondernemers vertegenwoordigd wordt.

Tegenwoordig.
Anno 2020 is het bedrijf een vaste waarde geworden in de Meetjeslandse bouwsector en is het uitgegroeid tot een middelgrote onderneming waarbij het familiaal karakter nog steeds de toon zet.
Onze medewerkers zijn allemaal mensen met een hart voor de bouw en kennis van zaken waardoor elk project tot in de puntjes wordt afgewerkt en we u steeds met raad en daad kunnen bijstaan.

De toekomst.
In 2022 volgt er een nieuwe grote stap want we kijken vooruit naar de verhuis naar ons gloednieuw kantoor waar we onze klanten nog beter kunnen ontvangen!

Wilt u een woning of appartement laten bouwen of kiest u eerder voor een woning of appartement uit onze projecten?

Waarom bouwen met bouwwerken De Buck

GEEN ZORGEN

Dankzij onze ervaring, het vakmanschap van onze medewerkers, efficiënte en persoonlijke projectopvolging wordt bouwen een zorgeloze ervaring. U hebt één aanspreekpunt en u hoeft zich niet te bekommeren over het maken van afspraken met onderaannemers of planning.

PERSOONLIJKE AANPAK

Wij gaan prat op een persoonlijke en transparante aanpak waarbij we samen met u de plannen, keuzematerialen en afwerking gaan bespreken. Zo realiseren wij steeds een woning naar uw smaak en budget. Ons doel is om van uw huis een echte thuis te maken.

ENERGIEZUINIG BOUWEN

Energiezuinig bouwen is de trend, daarom specialiseren en investeren wij steeds meer in BEN-woningen en BEN-appartementen.

Enter your keyword